Blueprint Lifestyle Programma (BLP)

Iedere blauwdruk gaat over individuele evolutie,
we reizen door meerdere levens met een missie

Een “Blueprint” verwijst in de context van spirituele groei naar een weergave van jouw unieke eigenschappen, levensdoelen, en levenspad. Het is gebaseerd op je geboortegegevens, zoals geboortedatum, tijd, en plaats. Ik gebruik dit concept uit de karmische astrologie en verkrijg zo inzicht in jouw Ware Zelf, levensloop en levenslessen.

Het is mijn overtuiging dat iedereen een zielsmissie heeft en dat de posities van planeten en sterren op het moment van je geboorte invloed hebben op jouw omstandigheden en levenservaringen. Dit kun je zien als een manier om meer bewustzijn te krijgen van jezelf en je levenspad.

Het idee van conditionering verwijst naar de invloeden en ervaringen die je gedurende je leven hebt opgedaan, waardoor je bepaalde overtuigingen, gedragingen en patronen ontwikkelde. Het begrijpen van je persoonlijke Blueprint kan enorm helpen om bewust te worden van deze conditionering en mogelijkheden bieden om oude patronen te doorbreken en nieuwe richtingen in je leven te verkennen.

De heilige kalender van de Maya is een energetische matrix die zorgt voor de verbinding tussen ieder van ons met het universum.

De Tzolkin is een instrument om je eigen weg te ‘lezen’ waarlangs je bent gekomen; jezelf te leren kennen en
te ervaren waar je op dit moment staat en te begrijpen waar je je naar toe ontwikkeld.

Voor jouw blauwdruk gebruik de informatie uit de karmische astrologie -maansknopen, ascendant en zielsplaneten- aangevuld met de Tzolkin uit de heilige Maya kalender. De samenhang van beide disciplines geven je een fantastisch inzicht in de weg die je hebt te gaan met de vrije keuze het in te vullen zoals je dat zelf wilt.

Eenmaal bewust van je blauwdruk krijgen obstakels en tegenslagen een andere betekenis en verdiept je leven zich naar meer authenticiteit. Je voelt je op je plek in je leven. Je leven wordt steeds leuker.

Je herkent op een bepaald moment de essentie in alles en iedereen.

Het Blueprint Lifestyle Programma is

‘spiritualiteit in de realiteit’.

Hoewel de Blueprint is gebaseerd op deze spirituele stromingen houd ik het ‘down-to-earth’.
Het is praktisch, inzichtelijk en concreet met als doel om jezelf als persoon (verder) te ontwikkelen.
Vooral contact te maken met wie je diep van binnen bent en welke bijdrage & lessen er in dit leven met deze omstandigheden voor je zijn.

Wat leert jouw Blueprint je?

Met de Blueprint van jouw leven:

  • Maak je contact met wie je in essentie bent
  • Krijg je inzicht in ervaringen uit het verleden, en de lessen die je daaruit moet leren
  • Ontdek je aan welke aspecten van jezelf je nog moet werken
  • Wordt het pad naar de toekomst helder
  • Voel je je zelfverzekerd over jou af te leggen weg
  • Ervaar je een emotionele en mentale ontspanning
  • Word en ben je veel gelukkiger met jezelf
  • Vind je de innerlijke rust en het ‘weten’ van wat is de bedoeling van je leven
  • Markeer je het begin, een nieuw startpunt vanwaar je leven zich positief ontwikkelt
  • Vind je verdieping naar je authentieke ik
  • Worden emotionele blokkades aangepakt en opgelost

Blueprint Testimonials

Al een tijdje liep ik rond met het gevoel dat er meer moest zijn dan wat ik deed, maar ik kon er de vinger niet op leggen. Tijdens de Blueprint coachingsgesprekken werd steeds duidelijker dat ik te veel bezig was met wat er van mij verwacht werd en niet wat ik zelf wilde. We zijn vervolgens diep naar binnen gedoken om mijn eigen identiteit en mijn eigen waarden naar boven te krijgen.
Ik gun iedereen een Adriana, want zij maakt je zeer bewust van wie je bent en waar je toe in staat bent.

Andrea Hofste

Ik heb het Blueprint Retreat als erg bijzonder ervaren. Het heeft op mij een blijvende indruk gemaakt. Naast de geweldige locatie, het lekkere eten en de natuur heeft mij veel inzichten over mezelf gegeven. Sinds ik mij bewust ben van deze inzichten merk ik ook in mijn dagelijkse leven dat ik hier iets mee doe en dit heeft een positieve invloed op mijn leven.

Claudia Groenveld

De Blueprint heeft de verschillende facetten op mijn levenspad helderheid gegeven. Een aantal aspecten zijn met terugwerkende kracht duidelijk geworden. En met de blik op de toekomst voelt het als een soort van sparringpartner… Waar kan ik groeien, waar zitten de valkuilen…heel verhelderend. Zeker de eerste uitgebreide Blueprint was voor mij een feest van herkenning. Positief en negatief. Niet dat het de enige weg is of dat het vaststaat, maar als een leidraad van mogelijkheden en momenten om alert op te zijn. Hiermee geef ik mezelf zo nu en dan de spreekwoordelijke ‘schop onder mijn kont’.

Nathalie van Barneveld

Wil jij ook  jouw pad in het leven ontdekken? Laat het me weten.