- Coaching & Counseling -

Blauwdruk versus Conditionering, (en wat is dat precies?)

Jouw unieke levenspad

Om Je unieke levenspad ontdekken en bewandelen is lef hebben. Als je de bereidheid hebt om veranderingen in je leven toe te staan dan kan ik je daarin begeleiden.

Soms betekent dat confrontaties aangaan met jezelf, met bepaalde omstandigheden of met mensen. In een 1-op-1 traject is mijn aandacht volledig gericht op jou. En we nemen er de tijd voor, gekoppeld aan een lunch.

Herken je dit?

Adriana-CEO

Je vraagt je af wat de bedoeling is van je leven en wat bij je past

Je gedachten draaien overuren en je stemming is vaker somber dan blij. Je leeft op een soort automatische piloot. Je zou andere keuze willen maken maar ‘hoe’ als je niet weet in welke richting.

fence-obstacle-wire-mesh-7430

Je loopt steeds tegen dezelfde beperkingen aan

Je begint een patroon te ontdekken van jezelf dat je nu bewust maakt van de belemmerende effecten maar je hebt geen idee hoe je dat kunt veranderen. Sommige gebeurtenissen zijn er om van te leren en andere weer om te overstijgen of los te laten. Je wil graag weten hoe dat bij jou zit.

adult-antique-scale-antique-spoons-1084584

Je verliest de balans tussen werk en privé

Op je werk denk je aan thuis en thuis denk je aan je werk. Hoe dan ook kun je maar moeilijk zijn waar je bent. Dat geeft een gevoel dat er nooit iets af is. Je vindt beiden belangrijk maar thuis trekt regelmatig aan het kortste eind en geeft je een schuld gevoel.

Het potentieel dat je bij je geboorte hebt meegekregen

Wat kun je verwachten?

Individuele coaching & counseling

In te zetten voor zakelijke, relationele en persoonlijke vraagstukken. Naar behoefte maak ik een Blueprint en die unieke informatie wordt meegenomen in de vertaalslag naar je eigen situatie. Buitengewoon verrassend en indringend!

 Persoonlijk blueprint dossier

Dit dossier wordt gemaakt op basis van jouw geboortegegevens en bestaat uit een Potentieel Profiel volgens de Heilige Maya kalender, de Tzolkin en informatie uit de karmische astrologie. 

Innerlijke rust

De afspraken zijn in overleg ergens in een bosrijke omgeving wat ten goede komt aan de contemplatieve kant van onze gesprekken. Zonder externe afleiding met de alle aandacht voor jou om tot resultaten te komen.

Lering en reflectie

Je krijgt de thuisopdracht om te reflecteren op de informatie en de vertaalslag te maken naar je huidige leven. Daarnaast zet ik effectieve interventies in om tot structurele verandering te komen en die bijdragen aan jouw persoonlijke doelen naar de toekomst.

Andrea Hofste

Al een tijdje liep ik rond met het gevoel dat er meer moest zijn dan wat ik deed, maar ik kon er de vinger niet op leggen. Tijdens de coachingsgesprekken werd steeds duidelijker dat ik te veel bezig was met wat er van mij verwacht werd en niet wat ik zelf wilde. We zijn vervolgens diep naar binnen gedoken om mijn eigen identiteit en mijn eigen waarden naar boven te krijgen. Ik gun iedereen een Adriana, want zij maakt je zeer bewust van wie je bent en waar je toe in staat bent.

Renate Dijkstra

"Door de blueprint vielen er puzzelstukjes op hun plek. Waarom bepaalde ervaringen nodig waren en welke lessen daaruit te leren vielen. Daarnaast gaf het mij de bevestiging dat ik de goede richting op ga en maakte het haarfijn duidelijk wat ik te doen heb. En dat wat daarbij nog in de weg stond, staat mij dankzij de NLP interventies van Adriana niet meer in de weg."

Ingrid Hendriksen

Adriana beheerst Blue Print coaching en NLP als geen ander. Praktische aanpak, heldere communicatie en directe uitvoering in de praktijk. Per sessie ga je echt anders naar huis met weer een 'bouwsteen onder je armen' waar je wat mee kunt. Al die bouwstenen samen zorgen voor een geheel nieuwe structuur in je leven en je kunt blijven stapelen totdat jij tevreden bent.

Leef je volle potentieel (en wat is dat precies?)

Praktische informatie

Data en aanmelden

Data en aanmelden

De 1-op-1 coaching vindt in onderling overleg plaats.

Bij voorkeur in Lochem. Eventueel op een andere locatie tot 100km. 

Mail voor meer informatie aa@adriana-adriaanse.nl of bel 06 4148 7813.

Direct aanmelden

Werkwijze

Werkwijze

Het doel van coaching & counseling is om een kant uit te bewegen die past bij jouw persoonlijke weg en die leidt tot vervulling in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In een tijdsbestek van 2 maanden maken we afspraken van minimaal 2 uur aangevuld of gestart met een gezonde lunch. Tussen de afspraken zijn er bepaalde zelfonderzoek opdrachten, die het proces van verandering versnellen. Tijdens de sessies wordt de vertaalslag gemaakt naar je dagelijks leven.

Obstakels en uitdagingen worden geïnventariseerd en interventies worden ingezet uit de know-how van NLP.  Jouw potentieel wordt meer bewust toegevoegd aan je leven. In die zin zit er ook een deel training in voor samenhang en analyse van de eigen patronen en mogelijkheden.

Wil je geen week weg of in een groep werken aan persoonlijke ontwikkeling dan is 1-op-1 coaching een prettig alternatief. Het Blueprint dossier kan een waardevoluitgangspunt zijn en dat begint met het aanleveren van geboortedatum, tijd en plaats.

Investering

Investering

De investering voor een 1-op-1 traject te Lochem bestaat uit:

  • Een persoonlijk dossier en werkmateriaal voor zelfstudie en reflectie
  • In een tijdsbestek van 2 - 3 maanden komen we 3 tot 5 keer samen (inclusief gezonde lunch)

Totaal circa € 2250,- ex. BTW
Op locatie elders tot ca.100 km in overleg.

Losse afspraken € 140,-- per uur in Lochem ex. BTW.

#

Particuliere Blueprint coaching 4 sessies + persoonlijk dossier € 630,--

 

Veelgestelde vragen

Ik ben niet zo spiritueel ingesteld. Is Blueprint Coaching (1-op-1) dan iets voor mij?

Je hoeft niet in astrologie te geloven om voordeel uit deze kennis te halen. Door de astrologie geboden psychologisch profielen zijn fantastische informatie voor het verwerven van zelfkennis.

Is de investering in Blueprint Coaching fiscaal aftrekbaar?

In het kader van training en persoonlijke coaching zijn de sessies gericht op het verder ontwikkelen van kennis over persoonlijk leiderschap, innerlijk en relationeel/bedrijfsmatig, en het strategisch beslissingen nemen op basis van meer passende criteria.

Het op niveau houden van kennis is een belangrijke ondersteuning voor het optimaal functioneren in jouw (top)functie(s) en in die zin zakelijk op te voeren.

Is Blueprint Coaching ook voor teams mogelijk?

De coachin&counseling is altijd 1-op-1.
Voor teams heb ik speciale programma's ontwikkeld. Bekijk bijvoorbeeld het Mini Retreat of het CEO retreat.

Neem voor meer informatie contact op met aa@adriana-adriaanse.nl of bel 06 4148 7813.