Blueprint Coaching (1-op-1)

Leef je volle potentieel (en wat is dat precies?)

Ontdek en bewandel jouw unieke levenspad

Je unieke levenspad ontdekken en bewandelen is een keuze, met de bereidheid om veranderingen in je leven toe te staan. Soms betekent dat confrontaties aangaan met jezelf, met omstandigheden of met mensen. In een 1-op-1 traject is de aandacht alleen gericht op jou met alles wat daar nodig is.

Herken je dit?

Adriana-CEO

Je vraagt je af wat de bedoeling is van je leven en wat bij je past

Je gedachten draaien overuren en je stemming is vaker somber dan blij. Je leeft op een soort automatische piloot. Je zou andere keuze willen maken maar ‘hoe’ als je niet weet in welke richting.

Adriana-CEO3

Je loopt steeds tegen dezelfde beperkingen aan

Je begint een patroon te ontdekken van jezelf dat je nu bewust maakt van de belemmerende effecten maar je hebt geen idee hoe je dat kunt veranderen. Sommige gebeurtenissen zijn er om van te leren en andere weer om te overstijgen of los te laten. Je wil graag weten hoe dat bij jou zit.

1op1-foto3-min

Je verliest de balans tussen werk en privé

Op je werk denk je aan thuis en thuis denk je aan je werk. Hoe dan ook kun je maar moeilijk zijn waar je bent. Dat geeft een gevoel dat er nooit iets af is. Je vindt beiden belangrijk maar thuis trekt regelmatig aan het kortste eind en geeft je een schuld gevoel.

Leef je volle potentieel (en wat is dat precies?)

Wat kun je verwachten?

Individuele coaching

Voor zakelijke, relationele en persoonlijke vraagstukken is tijdens de 1-op-1 coaching  heel intensief ruimte. In een directe vertaalslag naar de eigen situatie wordt adequaat gewerkt aan verandering.

Persoonlijk blueprint dossier

Dossier op basis van jouw geboortegegevens (informatie over je levensbestemming) en bijbehorend werkmateriaal.

Innerlijke rust

In een bosrijke omgeving met de alle aandacht voor jou om tot resultaten te komen.

Lering en reflectie

Je krijgt thuisopdrachten om de vertaalslag te maken naar je huidige leven. Daarnaast zet ik effectieve interventies in om tot structurele verandering te komen en die bijdragen tot jouw persoonlijke pad naar de toekomst.

Andrea Hofste

Al een tijdje liep ik rond met het gevoel dat er meer moest zijn dan wat ik deed, maar ik kon er de vinger niet op leggen. Tijdens de coachingsgesprekken werd steeds duidelijker dat ik te veel bezig was met wat er van mij verwacht werd en niet wat ik zelf wilde. We zijn vervolgens diep naar binnen gedoken om mijn eigen identiteit en mijn eigen waarden naar boven te krijgen. Ik gun iedereen een Adriana, want zij maakt je zeer bewust van wie je bent en waar je toe in staat bent.

Renate Dijkstra

"Door de blueprint vielen er puzzelstukjes op hun plek. Waarom bepaalde ervaringen nodig waren en welke lessen daaruit te leren vielen. Daarnaast gaf het mij de bevestiging dat ik de goede richting op ga en maakte het haarfijn duidelijk wat ik te doen heb. En dat wat daarbij nog in de weg stond, staat mij dankzij de NLP interventies van Adriana niet meer in de weg."

Ingrid Hendriksen

Adriana beheerst Blue Print coaching en NLP als geen ander. Praktische aanpak, heldere communicatie en directe uitvoering in de praktijk. Per sessie ga je echt anders naar huis met weer een 'bouwsteen onder je armen' waar je wat mee kunt. Al die bouwstenen samen zorgen voor een geheel nieuwe structuur in je leven en je kunt blijven stapelen totdat jij tevreden bent.

Leef je volle potentieel (en wat is dat precies?)

Adriana-Over2

Over Adriana

NLP Master Trainer

Door NLP ontdekte ik welke rol onze sociale achtergrond en onbewuste overtuigingen spelen in ons leven. Wat drijft je en wat beperkt je in het leven? Via NLP maak ik deze conditionering (overgenomen gedrag, reacties en gewoontes) volledig transparant.

Transpersoonlijk Coach Counselor

In transpersoonlijke coaching is de benadering integraal. De rationele, emotionele en spirituele aspecten van het leven worden met elkaar verbonden. Een moderne vorm van adequate begeleiding en betekenisgeving.

Bij een transpersoonlijke benadering wordt niet alleen gekeken naar de gewone alledaagse problemen maar er is aandacht voor de zin en de betekenis van ervaringen.

Alle waardevolle mogelijkheden worden ook vanuit een spiritueel kader bekeken. Van hieruit kan, naar behoefte, een stap gezet worden naar Blueprint Lifestyle Coaching.

Adriana-Over
Over-adriana-foto3

Spirituele disciplines

Naast NLP verdiep ik mij sinds 1993 in diverse spirituele disciplines - o.a. de invloed van de planeten  - die te maken hebben met onze geboortegegevens. Wanneer we vergelijkbare gegevens uit deze disciplines naast elkaar leggen, ontstaat er een persoonlijk blueprint. Eenmaal bewust van je blueprint, kun je op een authentieke manier in het leven staan. Je weet wat jouw levenspad is en kunt het met zelfvertrouwen bewandelen.

Praktische informatie

Data en aanmelden

Data en aanmelden

1-op-1 coaching vindt in onderling overleg plaats in Lochem. Eventueel kan het ook op een andere locatie. In dat geval reken ik extra kosten voor de reis(tijd).

Mail voor meer informatie aa@adriana-adriaanse.nl of bel 06 4148 7813.

Direct aanmelden

Werkwijze

Werkwijze

Wil je geen week weg of in een groep werken aan persoonlijke ontwikkeling dan is 1-op-1 coaching een goed alternatief. Het Blueprint programma is het uitgangspunt. Dat begint met het aanleveren van geboortedatum, tijd en plaats.

In een tijdsbestek van 2-3 maanden worden er sessies afgesproken van 2 uur elk. Tussen de afspraken zijn er bepaalde zelfonderzoek opdrachten, die het proces van verandering versnellen. Tijdens de sessies wordt de vertaalslag gemaakt naar je dagelijks leven. Obstakels en uitdagingen worden geïnventariseerd, en er worden interventies ingezet uit de know-how van NLP. In die zin zit er ook een deel training in voor samenhang en analyse van de eigen patronen. Het doel van de coaching is om een kant uit te bewegen die past bij jouw persoonlijke weg en die leidt tot vervulling en persoonlijke & professionele groei.

Als de afstand van Lochem te groot is dan is Skype of FaceTime een andere manier om 1-op-1 te werken (dit is voor interventies minder prettig).

Investering

Investering

De investering voor een traject van 3 sessies (2 uur per sessie) in Lochem inclusief persoonlijk dossier en werkmateriaal vanaf €750,-.

Op locatie elders tot ca. 50 km in overleg.

Veelgestelde vragen

Ik ben niet zo spiritueel ingesteld. Is Blueprint Coaching (1-op-1) dan iets voor mij?

Je hoeft niet in astrologie te geloven om voordeel uit deze kennis te halen. Door de astrologie geboden psychologisch profielen zijn fantastische informatie voor het verwerven van zelfkennis.

Is de investering in Blueprint Coaching fiscaal aftrekbaar?

In het kader van training en persoonlijke coaching zijn de sessies gericht, op het verder ontwikkelen van kennis over persoonlijk leiderschap, innerlijk en relationeel/bedrijfsmatig, en het strategisch beslissingen nemen op basis van meer passende criteria.

Het op niveau houden van kennis is een belangrijke ondersteuning voor het optimaal functioneren in jouw (top)functie(s) en in die zin zakelijk op te voeren.

Is Blueprint Coaching ook voor teams mogelijk?

De coaching is altijd 1-op-1. Voor teams heb ik speciale programma's ontwikkeld. Bekijk bijvoorbeeld het Blueprint Mini Retreat of het CEO retreat.

Neem voor meer informatie contact op met aa@adriana-adriaanse.nl of bel 06 4148 7813.