NLP COACHING

De kracht van de illusie beweegt ons zonder te beseffen hoe...

De invloed van jouw denken

Jouw gedachten bepalen je leven door de overtuigingen die je hebt overgenomen van jouw omgeving. De effecten daarvan zijn dat je precies dat manifesteert wat je gelooft. Veel overtuigingen zijn onbewust geworden maar daarom niet minder bepalend.

Persoonlijk leiderschap betekent de leiding nemen over jezelf, jouw persoonlijkheid, en belemmerende overtuigingen ontdekken. Ze vervolgens opruimen en vervangen voor ondersteunende overtuigingen. NLP voorziet in diepgaande, effectieve interventies en technieken omdat aan te pakken!

herken je dit?

Adriana-CEO

Je wordt steeds van je doel afgeleid

Je gedachten draaien overuren en jouw stemming is vaker somber dan blij. Je leeft op een soort automatische piloot. Je zou andere keuze willen maken maar ‘hoe’ als je niet weet in welke richting.

fence-obstacle-wire-mesh-7430

Je loopt tegen dezelfde beperkingen aan

Je begint een patroon te ontdekken van jezelf dat je bewust maakt van de belemmerende effecten maar je hebt geen idee hoe je dat kunt veranderen.

 

adult-antique-scale-antique-spoons-1084584

Je verliest de balans tussen werk en privé

Op je werk denk je aan thuis en thuis denk je aan je werk. Daardoor kun je moeilijk zijn waar je bent. Je vindt beiden belangrijk maar thuis trekt regelmatig aan het kortste eind en dat geeft je een schuld gevoel.

Wat kan je nog tegenhouden?

Laat jouw leven jouw eigendom zijn!

Coaching & counseling

In te zetten voor zakelijke, relationele en persoonlijke vraagstukken. Zowel 1-op-1 als met een Team dat meer als een geheel wil samenwerken. Professionele NLP interventies zorgen voor blijvende veranderingen.

Naar behoefte aangevuld met een Potentieel Profiel van de Heilige Mayakalender, waardoor eigenschappen meer diepgang krijgen.

Levenservaring & Kennis

Antwoorden krijgen op jouw vragen. Oplossingen voor situaties. Structurele veranderingen tot stand brengen in je leven?

Dan wil je een coach met levenservaring en kennis van zaken. Deskundigheid en wijsheid door  eigen ervaringen. Uitstekende NLP begeleiding zorgt voor uitstekende resultaten bij jou.

 Spirituele ontwikkeling

Wil je verder gaan dan jouw geconditioneerde patronen? Dan is spirituele coaching dat stapje verder. Buitengewoon verrassend en indringend!

Met behulp van van jouw geboortegegevens maak ik een Blueprint Lifestyle dossier. (lees meer onder Blueprint Lifestyle Coaching)

Andrea Hofste

Al een tijdje liep ik rond met het gevoel dat er meer moest zijn dan wat ik deed, maar ik kon er de vinger niet op leggen. Tijdens de coachingsgesprekken werd steeds duidelijker dat ik te veel bezig was met wat er van mij verwacht werd en niet wat ik zelf wilde. We zijn vervolgens diep naar binnen gedoken om mijn eigen identiteit en mijn eigen waarden naar boven te krijgen.

Ik gun iedereen een Adriana, want zij maakt je zeer bewust van wie je bent en waar je toe in staat bent.

Leef je volle potentieel - laat je niet langer tegenhouden

Praktische informatie

Werkwijze

Werkwijze

Blueprint Lifestyle Programma: met behulp van jouw geboortegegevens

Ik maak een persoonlijk Blueprint dossier en vraag een Potentieel Profiel voor aan. Die informatie vertalen we naar jouw leven.
Obstakels en uitdagingen worden geïnventariseerd en interventies worden ingezet met NLP.  Jouw potentieel wordt meer bewust geinstalleerd in je leven. In die zin zit er ook een deel training in voor samenhang en analyse van de eigen patronen en mogelijkheden.

Het doel van persoonlijke coaching  is om een kant uit te bewegen die past bij jouw persoonlijke weg en die leidt tot vervulling in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Halve dag tot 100 km vanuit Lochem
In een tijdsbestek van 2-3 maanden maken we afspraken van minimaal 2 uur, afgesloten of gestart met een gezonde lunch op een natuurrijke locatie. Tussen de afspraken zijn er bepaalde zelfonderzoek opdrachten, die het proces van verandering versnellen.
Tijdens de sessies wordt de vertaalslag gemaakt naar de uitdagingen & obstakels in je dagelijks leven.

Investering

De investering voor 1-op-1 afspraken te Lochem:

  • traject van 4 afspraken van halve dag € 950,- inclusief lunch
  • gesprekken voor inzicht, interventies voor verandering, boswandeling voor reflectie

Op locatie elders tot ca.100 km in overleg.
Tarief wordt verhoogd met reiskosten en de helft van de reistijd.

#

Particuliere NLP & Blueprint coaching, btw vrijgesteld:

  • traject sessies van 4 x 2 uur + persoonlijk Blueprint dossier € 650. 
    (inclusief een potentieel profiel van deTzolkin ter waarde van € 47)
  • losse afspraken € 75,- per uur

 

Aanmelden

De 1-op-1 coaching vindt in onderling overleg plaats.

Bij voorkeur in Lochem. Eventueel op een andere locatie tot 100km. 

Mail voor meer informatie aa@adriana-adriaanse.nl of bel 06 4148 7813.

Direct aanmelden

Veelgestelde vragen

Je hoeft niet in de eeuwenoude informatie van de Maya's en uit de astrologie te geloven om voordeel uit deze kennis te halen. Door deze spirituele kennis geboden psychologisch profielen zijn fantastische informatie voor het verwerven van zelfkennis en bewustwording van jouw Missie.

Het Blueprint Lifestyle programma is in eerste instantie een 1-op-1 contact.

Voor teams is dit programma alleen toe te passen wanneer alle deelnemers meedoen. Het vraagt om reflectie naar elkaar en de bereidheid om veranderingen door te voeren.

Verder zijn er intensieve programma's op locatie:

Neem voor meer informatie contact op met aa@adriana-adriaanse.nl of bel 06 4148 7813.

In het kader van training & coaching zijn de sessies gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei in persoonlijk leiderschap. Innerlijk en relationeel/bedrijfsmatig weloverwogen strategische beslissingen nemen op basis van meer passende criteria.

Het op niveau houden van kennis is een belangrijke ondersteuning voor het optimaal functioneren in (top)functie(s) en in die zin zakelijk op te voeren.