Ervaringen van NLP studenten

Mark Berntssen

“Ik heb een NLP training en het Blueprint Retreat voor persoonlijke ontwikkeling bij Adriana gevolgd. Je krijgt volledig inzicht wie je bent, hoe je geconditioneerd bent en waar dit wel en niet meer werkt voor jou.”
Mark Berntssen – Directeur eigenaar bij Berntssen Management & Training

“Ik heb met veel plezier de Practitioner & Master NLP trainingen bij Adriana gevolgd. Ook ben ik mee geweest met het Blueprint Retreat naar Sicilië. Zij is in staat om in iedere situatie; tijdens sessies maar ook daarbuiten, een professionele, ‘rake’ reactie te geven waar je weer mee verder kunt.”
Hugo de Leeuw - Directeur Sligro Almelo

Hugo-de-leeuw
1581603272778blob

"Adriana is een zeer ervaren coach die met haar grote opmerkzaamheid en directe vragen de cursisten op het juiste pad zet. Haar presentaties zijn duidelijk, gestructureerd en zeer prettig om naar te luisteren. Doordat zij combinaties maakt van NLP met andere technieken ontstaat een grote meerwaarde in haar training".
Franc Soetekouw

“Ik heb de Practitioner & Master NLP bij Adriana gevolgd en aansluitend ook het Blueprint Retreat waar ik in één week inzichten heb gekregen over dingen waar ik al 36 jaar tegenaan loop. De locatie en de verzorging van die week waren in één woord “perfect”. Zoveel aandacht zoals jullie aan de deelnemers gaven.”
Jan Groot - Projectmanager in de logistieke sector

Jan-Groot