Blueprint Lifestyle Programma

Sinds 1993 ben ik allerlei bijzondere mensen tegengekomen
met één gedeelde overtuiging; dat we meer zijn dan wat we denken. Uit die overtuiging heeft mijn Blueprint Programma vorm  gekregen.

Toen ik mijn blauwdruk te weten kwam, gaf me dat een nieuw fundament onder mijn leven en heeft het in 2016 geleid tot mijn Blueprint Lifestyle Programma. Want naast mijn werk als NLP Master Trainer ben ik me spiritueel gaan verdiepen in een aantal stromingen die allemaal te maken hebben met je geboortegegevens. Zoals de Karmische Astrologie, Tzolkin (heilige Maya kalender) Numerologie, Enneagram, Human design en meer. Het viel me op dat aan de hand van deze vergelijkbare gegevens er wel zoiets als een blauwdruk moest bestaan voor iedereen.

Om tot die diepere waarheid in jezelf te komen, is het nodig om de schillen van je conditionering te verwijderen en daar is NLP heel goed in.

NLP is een snelweg in het herkennen van je conditionering. Hoe ben je geprogrammeerd? Wat wil je wel meenemen van jouw opvoeding en wat niet. Wat dient je juist wel en wat kun je beter loslaten.

Door persoonlijke groei ontwikkel je een gezond en sterk ego wat ten dienste kan staan van je Ware Zelf. En dan kun je je gaan bezighouden met jouw individuele evolutie; met alle mogelijkheden die je volgens jouw Blueprint ter beschikking hebt. Dan trek jijzelf aan de touwtjes en wordt het een inspirerende reis.

Wat is een Blueprint 

Een Blueprint is een weergave van heel persoonlijke informatie over jouw ware zelf. Aan de hand van jouw geboortegegevens snap je ook hoe je leven zich tot nu toe heeft ontwikkeld. En vooral hoe je met vertrouwen verder kunt.

Lees meer

Blueprint Sessies

Ben jij ook op zoek naar richting in je leven? Heb je het gevoel dat je op een keerpunt staat, een tweesprong of zelfs een driesprong, maar weet je niet welke kant je op moet? Snap je niet goed waarom je steeds tegen dezelfde obstakels aanloopt?

Lees meer

Blueprint Retreat

Tijdens het Blueprint Lifestyle Retreat kom je met een paar gelijkgestemde ‘zoekers’ samen in Sóller, aan westkust van het eiland Mallorca. Je verblijft in een authentiek en comfortabel Spaans huis in het kleine, sfeervolle centrum.

Lees meer

Wil jij ontdekken wat jouw pad in het leven is? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Vraag gesprek aan