Privé Blueprint Sessies

Leg een nieuw fundament onder je leven!

Heb je het gevoel dat je op een keerpunt staat, een tweesprong of zelfs een driesprong, maar weet je niet welke kant je op moet? Of moet je een belangrijke beslissing nemen in je relatie, je carrière of je persoonlijk leven? Dat onbehaaglijke gevoel raak je dan niet gemakkelijk kwijt.

Ben jij op zoek naar richting in je leven? En ben je bang en durf je geen echte keuze te maken. Maar dat je iets moet kiezen staat vast. Je zit dan simpelweg niet lekker in je vel en dit heeft een weerslag op alles en iedereen om je heen.

Of misschien vind jij je leven wel oké, maar ben je op zoek naar verdieping. Dat knagende idee dat er meer in je leven zit dan dat je er op dit moment uithaalt, komt steeds weer in je op.

Hoe leef je je volle potentieel, en wat is jouw potentieel precies?

” Alles wat je hebt meegemaakt, vertelt iets over wie jij nu bent “

Misschien heb je al gemediteerd, coaching gesprekken gevoerd, vele boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, of andere dingen geprobeerd om grip te krijgen of vaste grond te vinden. Onbewuste overtuigingen over jezelf, door conditionering van jongs af aan, staan in de weg. Tel daarbij op de obstakels en uitdagingen in het heden en je komt tot een complexe verstrengeling van zaken die nu jouw leven vormen.

Wat is het dat je écht zoekt:

  • Je ware zelf, of authentieke ‘ik’.
  • Wie je bent en wat je hier op aarde doet

  • Waar, en waarvoor, jij staat als mens

  • Waar jouw weg in het leven ligt

Jouw Blueprint biedt je een fris nieuw perspectief op je leven.
En als je volgens jouw Blueprint gaat leven ondervind je meteen hoe moeiteloos en leuk het leven kan zijn.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om antwoord te krijgen op persoonlijke vragen.

Vraag gesprek aan

Tzolkin, de heilige Maya kalender 

Deze energetische scheppingsmatrix zorgt voor de verbinding tussen ieder van ons met het universum. Ze helpt je om je verleden, heden en toekomst duiden. Op de dag van je geboorte werd je ‘Zielenpad’, de blauwdruk en routekaart van je leven, gevormd. Het is het instrument om jezelf te leren kennen en bewust te kiezen voor de weg die je wilt gaan.

De karmische astrologie 

Aangevuld met de karmische astrologie ga je duidelijk voor ogen zien wat de beste weg voor jou is om gelukkig te worden. Je hoeft niet in astrologie te geloven om voordeel uit deze kennis te halen. Door de astrologie geboden psychologisch profielen zijn fantastische informatie voor het verwerven van zelfkennis over jouw verleden & toekomst.

Individuele evolutie

Evolutie is het doel van het leven. Collectief en individueel!
Dat vraagt om bewustzijn van jouw plek in het geheel waar jij deel van bent.

Het Blueprint Lifestyle programma is praktisch, inzichtelijk en concreet om jezelf als persoon (verder) te ontwikkelen en een stevig innerlijk fundament onder jouw leven te leggen. Met vertrouwen en zekerheid je weg vervolgen.

Werkwijze & Investering

Een persoonlijk traject bestaat uit 4 afspraken 1-op-1 in Hilversum en een extra afspraak (2 uur) online via Zoom. Het begint met het aanleveren van jouw geboortegegevens: datum, tijd, plaats. Ik vraag vervolgens een Potentieel Profiel (€47) voor je aan bij KINweb.nl en begin jouw dossier samen te stellen uit de karmische astrologie. We leggen een aantal afspraken vast en beginnen tijdens de eerste afspraak met het kennismaken met jouw Blueprint.

In de vervolgafspraken gaan we aan het werk met wat je bent tegengekomen en pakken obstakels aan met interventies van NLP. Je hebt ook een beetje huiswerk. Dat bestaat uit de relatie leggen met je huidige leven en notities maken.

De investering voor het hele traject privé sessies, inclusief een dossier met het Potentieel Profiel is € 750,-. Dit bedrag is gebaseerd op circa tien uur coaching.