Retreat op Mallorca

“Ik leerde in één week meer over mezelf dan in de 36 jaar daarvoor”
Jan Groot

Door de kleinschaligheid van dit Retreat heerst er een ontspannen en ongedwongen, open sfeer. Ver weg van je dagelijkse leven leggen we het accent op jouw persoonlijke ontwikkeling & groei en leer je jouw Blueprint in je leven toe te passen. In de ochtend is er een vast programma, s’middags is er ruimte voor zelfreflectie, ontspanning en tijd om de omgeving te ontdekken.

Het strand is op een kwartier afstand te bereiken met een ouderwets houten boemeltreintje. Ook de prachtige wandelomgeving is onderdeel van het transformatieproces en de totaal ervaring.

Er is een gedeelde kamer met twee 1-persoons bedden en een privé-kamer met een 2-persoons bed. Beide kamers maken gebruik van een moderne badkamer.

Als dit Blueprint idee je écht aanspreekt, durf ik je te garanderen dat je zult vinden wat jij zoekt!

Lees hieronder snel verder over het Programma, Data & Investering!

Je kunt ook eerst persoonlijk contact opnemen?

Vraag gesprek aan

Programma

Je wordt ontvangen door de gastvrouw Brigitte Brewster in haar huis te Sollér. Brigitte zorgt voor lekkere maaltijden en is een fantastische gesprekspartner met levenservaring. Tijdens inspirerende natuurwandelingen komen er ook mooie gesprekken op gang. Brigitte geeft de yogalessen en/of ademhaling sessies en dat is een fijne start van de dag (voor het ontbijt). Rond 9.00 uur gaan we aan tafel, een heerlijk gezond ontbijt.

Van 10.00 tot ca. 13.00 uur is het Blueprint programma. We beginnen dan als groep en spitsen vervolgens op voor 1-op-1 sessies en zelfstudie. Je hebt veel persoonlijke aandacht en begeleiding met een klein groepje.

Na de lunch ben je vrij tot 17.30 uur om te doen waar je zin in hebt. Voor het avondeten gaan we nog even door met evaluatie gesprekken tot 19.00 uur. Na het avondeten is het enorm leuk om er nog even uit te lopen; in 5 minuten lopen we naar het stadsplein waar je de gezelligheid tegenkomt van de plaatselijke bevolking en in de smalle straatjes de leukste winkeltjes. De laatste dag gaan we met elkaar uit eten in een plaatselijk ‘uniek’ restaurant, voor eigen kosten.

Omdat we met een kleine groep zijn is er veel flexibiliteit om plannen aan te passen.

Data & Investering

We hebben een paar heerlijke weken gepland in het voorjaar van 2023:

Mei 2023:

  1. zondag 7 mei – zaterdag 13 mei
  2. zondag 14 mei – zaterdag 20 mei

Juni 2023:

  1. zondag 4 juni – zaterdag 10 juni
  2. zondag 11 juni – zaterdag 17 juni

Je reist het best gezamenlijk met Transavia naar Palma de Mallorca en vervolgens met een taxi, een half uur  rijden naar SÓLLER. (ca. € 50 niet inbegrepen in de prijs).

Drie gasten:
Het verblijf volpension en het volledige Blueprint Lifestyle Programma komt op €1250,- voor een gedeelde kamer, en €1375,- voor een 1-persoonskamer.

Echtparen en koppels:
Ben je enige twee gasten met persoonlijke begeleiding voor jullie samen en individueel, kun je eventueel kiezen voor  de gehele bovenetage privé voor € 2750,-.

Langer blijven of eerder komen, is bespreekbaar!