NLP  Coaching

Voor het aanpakken van obstakels…. biedt NLP krachtige interventies …. zoals de Kerntransformatie!

In de waan van de dag geleefd worden door anderen: collega’s, klanten, werkgevers/werknemers en op het thuisfront jouw familie.  Continu keuzes maken, zowel privé als op je werk. Persoonlijke doelen realiseren, jouw eigenschappen en kwaliteiten activeren! Je bent er druk mee….

Belemmerende overtuigingen ontdekken en opruimen, en vervangen voor ondersteunende overtuigingen lost veel van jouw problemen  op. NLP heeft een simpele aanpak die leidt tot structurele veranderingen zoals een ‘Kerntransformatie’ van blokkades waar je te vaak tegenaan loopt.

Wat is een kerntransformatie?
Een proces dat werkt van binnenuit met een reeks simpele stappen, die je in de gelegenheid stellen om ongewenste gedragingen, gevoelens en reacties gemakkelijk en snel te veranderen. Omdat het van binnenuit werkt geeft het resultaat je een blijvend gevoel van welbevinden.
Een reis terug in de tijd en naar de toekomst waarin ik je zorgvuldig begeleid. Je beleeft jezelf op een manier en een niveau dat mensen slechts zelden en vaak nooit ervaren.

Deze interventie kan ik ook doen in een ZOOM sessie!

1 – OP – 1
De invloed van jouw denken 

Jouw gedachten bepalen je leven door de overtuigingen die je van jongs af aan hebt overgenomen van jouw omgeving. De effecten daarvan zijn dat je precies dat manifesteert wat je gelooft. Daarvan bewust worden, is het begin van veranderen.

Lees meer

Relaties
Wat verwacht je van elkaar

Gevoed door je sociale achtergrond en persoonlijke geschiedenis is jouw idee over relaties gegroeid en zo ook jouw verwachtingen. Wat je van de ander verwacht ligt opgeslagen in je overtuigingen systeem. Elkaar gelukkig maken heeft daar alles mee te maken.

Lees meer

Laat je verrassen door de snelle resultaten en effectieve aanpak van obstakels met NLP!

Vraag gesprek aan