NLP Trainingen

Haal het maximale uit je leven met Neuro Linguïstisch Programmeren

Door NLP kwam ik erachter welke rol onze sociale achtergrond speelt en welke onbewuste overtuigingen en patronen wij met ons meedragen. Al snel besefte ik, dat ik niet ben wat heb, wat ik doe en wat ik kan. Ik ben meer dan dat! En jij bent ook meer dan dat! Vervolgens ontdekken wie je dus wel bent. Wat drijft je en wat houd je tegen in je leven.

Met NLP ben ik sinds 1995 onafgebroken bezig en het fascineert me nog steeds. Het is een snelweg naar het transparant maken van je conditionering. Hoe ben je opgegroeid (geprogrammeerd)? Welke patronen heb je tijdens je opvoeding en scholing overgenomen en passen nu niet meer bij jouw volwassen leven.

Een fantastische reis naar binnen waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Neuro Linguïstisch
Programmeren

Ons leven speelt zich af in een continue wisselwerking met de omgeving, waarin we niet alleen reageren op anderen maar ook op onze eigen gedachten en gevoelens. Als je tot andere reacties willen komen dan moet je je bewust worden van jouw denken, voelen, doen en hoe dat is bij anderen. Dan ontdek je hoe interne & externe communicatie tot bepaald gedrag leidt.

Lees meer

Neuro Linguïstische Gespreksvoering

In de wisselwerking met gesprekspartners wil je vaak meer ontdekken dan de oppervlakte? Wat drijft mensen en wat houdt ze tegen?Wat neem je waar aan de buitenkant en wat kun je te weten komen over de binnenkant. Taal kadert de ervaring en dat geeft enorm veel informatie om de juiste vragen over te stellen, “Wat wil je weten en welke vraag hoort daarbij?”

Lees meer

NLP vakkennis
NLP  Coaching Online

Theorie en Praktijk!
Vraag & Antwoord voor:
NLP Practitioner’s, Master Practitioner’s en NLP trainers
Strategische gespreksvoering met behulp van NLP

Lees meer

“Met NLP krijg je beter inzicht in jezelf en je omgeving, wat een positief effect heeft op alles wat je onderneemt. Concreet betekent dat voor jou: Je hebt meer rust en vertrouwen in jezelf. Je durft betere vragen te stellen waardoor je vaker de gewenste uitkomst hebt.” Met zelfvertrouwen de toekomst in zodat je uitdagingen met veel meer overtuiging en gemak overwint en in alle situaties adequaat kunt reageren.

“Mensen denken dat het moeilijk is te veranderen omdat ze te weinig motivatie of te weinig discipline zouden hebben. Echter die discipline en motivatie is niet het probleem, het zijn hun eigen gedachten ontstaan in het verleden die ze kunnen tegenhouden om te veranderen. NLP geeft inzicht in jouw werkelijke blokkades. Je pakt  problemen en uitdagingen op een dieper niveau aan.”

Hierom is NLP de meest gebruikte zelf ontwikkelingsmethode die er is.

  • Bewustwording

Krijg inzicht in de patronen, die je eigenlijk alleen maar tegenwerken. Die patronen leer je herkennen en veranderen met NLP technieken.

  • Vaardigheden

Effectiever gebruik maken van je eigenschappen en kwaliteiten. Soepel leren omgaan met anderen, zodat je vaker de gewenste uitkomst krijgt.

  • Veranderen

De combinatie van bewustwording en vaardigheden leidt tot een duurzame verandering. Vanaf nu bereik je je doelen op een veel ontspannener manier. Zonder stress en betere resultaten.

  • Van chaos naar structuur

Met NLP krijg je meer grip op jezelf en je omgeving. Je hebt niet meer het gevoel dat het leven je overkomt, maar je ervaart juist de ruimte om de je eigen keuzes te maken.

  • Innerlijke rust door vertrouwen

Wat NLP je oplevert is rust, omdat je beter bij jezelf kunt blijven. Je maakt geen keuzes meer vanuit angst maar vanuit een diepgeworteld vertrouwen.

  • Authenticiteit door jezelf te zijn

Met zelfvertrouwen, in je eigen kracht staan. Waardoor je ware zelf weer boven kan komen. Je innerlijk kompas bepaalt jouw weg. Je leert beter varen op je intuïtie.