NLP Vakkennis, theorie en praktijk

“Adriana beheerst NLP als geen ander”
Drs. Rob Olde Kalter, directeur deHOMMe 

NLP training en/of begeleiding Online:

  • NLP Practitioner > Vraag & antwoord lessen

  • NLP Master > Practitioner Vraag & Antwoord lessen

  • NLP & Strategische gespreksvoering
  • NLP & Trainerschap

Trainers ervaring & Kennis

Met meer dan 25 jaar ervaring als NLP Master Trainer heb ik een uitgebreide theoretische en praktische kennis van NLP.  Een uitstekende basis om je met allerlei vragen helpen.

NLP heeft theoretische integratie nodig om het goed te kunnen overdragen in een Practitioner en Master opleiding. De enorme hoeveelheid mogelijkheden binnen het lesmateriaal vragen om een verdiepte kennis en samenhang tussen al die mogelijkheden.Toen ik in 2005 mijn eigen lesmateriaal voor Instituut deHOMMe ging schrijven, begon ik NLP pas echt te snappen. En vervolgens toen ik bij deHOMMe NLP-opleidingen onze aankomende NLP trainers mijn kennis en enthousiasme ging overdragen, ontwikkelde zich ook bij mij nog een verdere integratie van: de Neuro, de Linguïstiek en het Programmeren. Uiteindelijk is NLP een vak zei jaren geleden mijn Internationaal Trainer Annee Linden (NYTI)

Door de theorie goed te begrijpen en NLP in de praktijk zorgvuldig en creatief toe te kunnen passen, word je een uitstekende NLP Trainer. Dan is het verder aan jou om een Top Trainer te worden met je eigen bevlogenheid en enthousiasme. Mijn ervaring breng ik altijd heel graag over!

drs. Rob Olde Kalter, directeur eigenaar deHOMMe trainingen

Als hoofdtrainer voor ons instituut beheerst Adriana NLP als geen ander. Praktische aanpak, heldere communicatie en directe uitvoering in de praktijk.

Wil jij meer uit NLP halen? Sneller verbindingen kunnen leggen? Vakinhoudelijke verdieping door supervisie?

Laat het me weten.

Vraag gesprek aan

Testimonials

Als opleider en collega heb ik grote bewondering voor het vakmanschap van Adriana. Ze combineert diepe en nauwkeurige kennis van  NLP en de technieken met haar vaardigheden van observeren, luisteren  en vragenstellen. Tijdens interventies weet Adriana met een aantal vragen tot de essentie van het onderwerp te komen; ze in zeer korte tijd in staat om tot de kern van een vraagstuk door te dringen. Opvallend is haar waarnemingsvermogen zowel auditief, visueel als kinesthetisch. Deelnemers ervaren diepe en blijvende verandering na interventies met Adriana.

Als trainer is Adriana boeiend en straalt ze senioriteit uit. Ze heeft rust en betrekt alle trainees bij de verschillende onderwerpen. Haar spirituele inzichten helpen haar om de groep goed ‘aan te voelen’. Door haar zakelijke achtergrond en ondernemersgeest, vind ze ook gemakkelijk aansluiting bij een meer zakelijke doelgroep.

Cathelijne Grobbee, NLP Trainer