CEO Team

Adriana profielfoto

Adriana Adriaanse

Als NLP Senior Master Trainer & Trans-persoonlijk Life Coach heb ik  honderden studenten en cliënten bewust gemaakt van de mogelijkheden en de beperkingen in hun leven. NLP is een snelweg naar persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van doelen op welk vlak dan ook! Wil je 'Jezelf' zijn in alle omstandigheden? Om dat te bereiken is het belangrijk om geconditioneerde patronen inzichtelijk te maken.

Daarnaast heeft ieder mens een individuele blauwdruk en dat plaatst  wie je bent in een veel groter kader. Dat is een unieke verdieping die aan het CEO-Retreat wordt toegevoegd en echte diepgang geeft.

Mark Berntssen

Als project-dier heb ik ruime ervaring in het coachen van medewerkers om hen in ontwikkeling en resultaat te laten groeien. In mijn huidige functie als Operationeel Manager ben ik verantwoordelijk voor een team van 40 specialisten van verschillend pluimage en achtergrond. Tijdens het Retreat ben ik de assistent die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt en zorg ik er voor dat de hernieuwde en soms overweldigende inzichten op een goede manier bij de deelnemers kunnen landen. Als amateur cabaretier zorg ik ook voor de nodige ontspanning.
Mark Berntssen
Aart-Jan

Aart-Jan Strijker

Sinds 2008 ben ik actief als interim- en projectmanager in mijn eigen bedrijf. In die rol weet ik menig verandering tot een goed einde te brengen met inzet van mijn NLP Master vaardigheden. Om te kunnen veranderen is ruimte en overzicht nodig in ‘het hoofd’ en om die ruimte en overzicht te maken heb ik de Reset & Motion methode ontwikkeld. Met deze methode werk ik tijdens het Retreat met de energie van elke deelnemer om het maximale resultaat te behalen en belemmerende conditioneringen op te ruimen.
Lichaam en geest beïnvloeden elkaar en dat is ook de reden dat ik ruim 10 jaar ervaring heb met gezonde voeding. Tijdens een Retreat neem ik die rol ook weleens op me op te zorgen voor smaakvolle en gezonde maaltijden.

Moeiteloos in flow werken en leven, na het CEO Retreat