CEO Team

Adriana profielfoto

Adriana Adriaanse

Als NLP Master Trainer & Transpersoonlijk Life Coach heb ik de honderden studenten, die ik heb getraind, bewust gemaakt van de mogelijkheden en de beperkingen in hun leven.

Mijn missie voor mensen is zelfrealisatie. Daartoe is het belangrijk om je conditionering inzichtelijk te hebben om echt 'Jezelf' te zijn. NLP is een buitengewoon efficiënt communicatiemodel voor persoonlijke ontwikkeling en het transparant maken van geconditioneerd gedrag.

Dat ieder mens, los van conditionering, een individuele blauwdruk heeft, plaatst  gedrag in een veel groter kader. Dat is de unieke verdieping die deze Retreat echte diepgang geeft.

Mark Berntssen

Mark heeft als project-dier ruime ervaring in het coachen van medewerkers om hen in ontwikkeling en resultaat te laten groeien. In zijn huidige functie als Operationeel Manager is hij verantwoordelijk voor een team van 40 specialisten van verschillend pluimage en achtergrond. Tijdens de retreat is Mark de assistent die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt en zorgt hij er voor dat de hernieuwde en soms overweldigende inzichten op een goede manier bij de deelnemers kunnen landen. Als amateur cabaretier zorgt Mark ook voor de nodige ontspanning.
Mark Berntssen
Aart-Jan

Aart-Jan Strijker

Sinds 2008 is Aart-Jan actief als interim- en projectmanager in zijn eigen bedrijf. In die rol weet hij menig verandering tot een goed einde te brengen met inzet van zijn NLP Master vaardigheden. Om te kunnen veranderen is ruimte en overzicht nodig in ‘het hoofd’. Om die ruimte en overzicht te maken heeft hij de Reset & Motion methode ontwikkeld. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar en dat is ook de reden dat Aart-Jan ruim 10 jaar ervaring met gezonde voeding heeft. Tijdens de retreat zorgt hij voor smaakvolle en gezonde maaltijden en zorgt hij met de Reset & Motion methode ervoor dat elke deelnemer het maximale resultaat gaat halen door belemmerende conditioneringen op te ruimen.

Benut je volle potentieel met het CEO Retreat